SANKT ANNÆ KIRKE

English Site:
Strona Polska:

mother marychurch

Velkommen til Sankt Annæ Kirke, et katolsk sogn på Amager i Bispedømmet København. Sankt Annæ Kirke er et international kirkesamfund der betjener mennesker, som tilhører de tre sproggrupper: dansk, engelsk og polsk.

Vi håber at du finder denne hjemmeside nyttig, interessant og informativ. Her finder du information om de mange aktiviteter vores menighed er involveret i, samt andre oplysninger til at forbedre jeres åndelige liv.

_________

BETTER WORLD DENMARKS STØTTE TIL PROJEKTER I 2013

Det er med stor glæde for Better World Denmark at kunne informere, at vi på den korte tid vi har eksisteret (10 uger), med hjælp fra en stor gruppe af godhjertede frivillige, har formået at indsamle nedenstående donationer til de projekter som Better World Denmark valgte at støtte i 2013:

Tyfonen Yolanda på Filippinerne: 200.715 DKK
Bohol jordskælv på Filippinerne: 31.750 DKK

Redemptoristiske seminarister i Indien: 15.425 DKK
Skt. Elisabeth Søstrenes værested i Polen: 14.250 DKK
Møblering af en genopbygget skole på Filippinerne: 15.130 DKK
Maria Immaculata Søstrenes børnehjem i Polen: 13.000 DKK
Møblering af ungdomslokaler i Skt. Annæ Kirke: 3.750 DKK

I alt : 304.020 DKK

Alle penge er blevet overført til Better World Denmark's samarbejdspartnere som vil sørge for at pengene vil blive brugt bedst muligt.

Derudover har Better World Denmark også modtaget støtte til Fr. Patrick’s Memorial Fond samt donationer til organisationens generelle arbejde, altså bidrag uden øremærkning.

Et stort tak til de mange frivillige der har arbejdet hårdt for at hjælpe Better World Denmark med at gøre en indsats for de mange nødlidende i verden, og ikke mindst et stort tak til de mange gavmilde givere som har hjulpet os med til at gøre denne verden til et bedre sted. Vi ser frem til et lyst og indbringende 2014.

_________

Sankt Annæ Kirke, Dronning Elisabeths Allé 3, DK-2300 Copenhagen S., Denmark